DESPRE NOI

  • Best Packaging SRL a luat nastere in anul 2014 avand ca domeniu principal de activitate comertul. Din dorinta de dezvoltare si satisfacere a cerintelor clientilor, din 2015 am inceput activitatea de productie.
  • Best Packaging este unul din pricipalii producatori din Romania de caserole PET de unica folosinta
  • La baza procesului de productie se afla materii prime de calitate superioara si specialisti in domeniu. Detinem linie de extrudare, ceea ce semnifica ca producem intern folia pet si utilaje moderne de termoformare dotate cu tehnologii avansate de productie.
  • Suntem principalul furnizor pentru distribuitorii de ambalaje de unica folosinta din Romania, iar capacitatea noastra de productie ne permite sa exportam in peste zece tari din Europa.
  • Obiectivul companiei este de a realiza produse cu un inalt nivel calitativ, mentinerea acestui nivel si satisfacerea cerintelor clientilor nostri.
ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian
POLITICI PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Preambul Prezentul document conține politica de confidențialitate si de utilizare a datelor cu caracter personal a Best Packaging S.R.L., persoană juridică de drept privat, cu sediul Judetul Ilfov, Orasul Pantelimon, str. Sos. de Centura nr.66, halele Mustang Traco - Hala nr. 2, Tarlaua 25, Parcela 158, avand cod fiscal RO32841060, denumită in continuare „Compania”. Compania respectă confidențialitatea datelor și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale clienților/colaboratorilor săi. Această rubrica are scopul de a informa cu privire la modul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal și despre drepturile dvs. şi modul în care legea vă protejează. Avem rugămintea să citiți cu atenție această Politică privind Protecția Datelor Personale. Prin accesarea și utilizarea website-ului și a serviciilor/produselor noastre, confirmați că ați avut ocazia să citiți această Politică în mod corespunzător, că ați înțeles-o și că sunteți de acord cu prevederile ei.