Politică de confidențialitate

POLITICI PRIVIND CONFIDENTIALITATEA
DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Preambul
Prezentul document conține politica de confidențialitate si de utilizare a datelor cu caracter personal a Best Packaging S.R.L., persoană juridică de drept privat, cu sediul Judetul Ilfov, Orasul Pantelimon, str. Sos. de Centura nr.66, halele Mustang Traco – Hala nr. 2, Tarlaua 25, Parcela 158, avand cod fiscal RO32841060, denumită in continuare „Compania”.
Compania respectă confidențialitatea datelor și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale clienților/colaboratorilor săi. Această rubrica are scopul de a informa cu privire la modul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal și despre drepturile dvs. şi modul în care legea vă protejează.
Avem rugămintea să citiți cu atenție această Politică privind Protecția Datelor Personale. Prin accesarea și utilizarea website-ului și a serviciilor/produselor noastre, confirmați că ați avut ocazia să citiți această Politică în mod corespunzător, că ați înțeles-o și că sunteți de acord cu prevederile ei.

 1. Informaţii semnificative şi cine este Best Packaging S.R.L.
  Scopul acestei politici este de a vă furniza informații referitoare la modalitatea in care colectăm si procesăm date cu caracter personal, urmare interactiunii cu compania noastra sau a utilizării de către dvs. a site-ului www.bestpackaging.ro.
  Este important să luați la cunostință prevederile acestei politici de confidențialitate a datelor cu caracter personal, împreună cu orice alte notificări sau informatii pe care vi le-am comunicat sau le vom comunica ulterior, pentru a fi conştienţi si in cunostina de cauza in ceea ce priveste modul şi motivul pentru care procesam datele dvs.
  Conform dispozitiilor Regulamentului (EU) 2016/679, am desemnat o persoana responsabila cu protectia datelor personale. In cazul in care aveţi întrebări despre prezenta politică, inclusiv orice solicitări de a va exercita drepturile conform Regulamentului, puteti contacta persoana susmentionata, folosind datele de mai jos:
  Detalii de contact:
  E-mail: info@bestpackaging.ro
  Telefon: …………………………
  Adresa: Judetul Ilfov, Orasul Pantelimon, str. Sos. de Centura nr.66, halele Mustang Traco – Hala nr. 2, Tarlaua 25, Parcela 158
  Aveţi dreptul de a face o plângere în orice moment Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP – www.dataprotection.ro). Va asiguram insa ca înainte de a vă adresa Autoritatii, ne puteti contacta pe noi, urmand sa solutionam amiabil orice nelamurire/nemultumire.

Link-uri asociate
Site-ul nostru poate include linkuri către site-uri web terţe, plug-in-uri şi aplicaţii. Accesand aceste link-uri puteti permite terţilor să colecteze sau să divulge date despre dvs. Best Packaging nu controleaza aceste site-uri şi nu este responsabila pentru Politicile acestora de confidenţialitate sau modul in care acestia prelucreaza date cu caracter personal.

 1. Datele personale pe care le colectăm
  Datele personale pe care Best Packaging S.R.L.. le prelucreaza sunt, in principal, date de identificare, demografice, sau alte date personale pe care le colectam direct sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi produsele sau serviciile noastre.
  Putem colecta, stoca, utiliza şi/sau transfera diferite tipuri de date cu caracter personal:
  Date de identificare: nume si prenume, CNP, starea civilă, data nașterii, sex, etc.
  Date de contact: adresa de domiciliu/resedinta, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  Date referitoare la tranzacţii: detalii despre incasarile de la dvs.
  Informatii de marketing: preferinţele dumneavoastră în primirea de comunicari publicitare/ de marketing.
  Compania nu colecteaza categorii speciale de date cu caracter personal: convingeri religioase, filozofice sau morale, etnie, rasa, viaţa sau orientare sexuală, opinii politice, informaţii despre condamnări şi infracţiuni penale (daca acestea nu sunt prevazute prevazute de lege).
 2. Cum colectam datele personale?
  Prin interacţiuni directe (posta, telefon, e-mail) prin care dvs. va puteţi divulga: date de identitate, date de contact, etc.
  Orice alte moduri de colectare a datelor cu caracter personal.
 3. Cum si in ce scop utilizăm datele personale
  Prelucram datele personale numai pentru scopuri legitime, precum acela de a intocmirea si furnizarea detaliilor cu referire la contract, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care le oferim, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatile de spalare a banilor, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor, pe nevoia de a respecta o obligatie legala sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.
  Consimţământul dvs. reprezinta o bază legală pentru procesarea datelor dvs. personale.
  Compania vă va putea transmite comunicari de marketing dacă:
  aţi solicitat informaţii/detalii referitoare la produsele noastre;
  aţi achiziţionat produse de la noi;
  In fiecare din cazurile enumerate mai sus, v-ati oferit consimtamantul pentru a primi astfel de informari de marketing/publicitare.
  Va vom solicita acordul expres, înainte de a divulga datele dvs. cu caracter personal, in scopuri de marketing/publicitate catre orice tert/colaborator Best Packaging S.R.L.
  Ne puteti solicita, în orice moment, atat noua, cat si terţilor, să nu vă mai transmitem mesaje de marketing/publicitate. Acest lucru poate fi realizat prin trimiterea unei notificari la adresa de e-mail info@bestpackaging.ro sau la sediul social al companiei. Solicitarea nu va afecta procesarea datelor dvs. cu caracter personal, in alte scopuri non-publicitare.
  In cazul in care vom fi nevoiti sa folosim si in alte scopuri, in legatura sau in afara de cele pentru care le-am colectat initial, conform legii sau in cazul in care sunt solicitate de autoritati/organe competente, va vom notifica si va vom expune temeiul legal in baza caruia am facut acest lucru.
 4. Securitatea datelor
  Am dezvoltat măsuri adecvate de securitate pentru a preveni utilizarea sau accesarea într-un mod neautorizat a datelor dumneavoastră personale, divulgarea sau modificarea, pierderea accidentală a acestora.
  Accesul angajaţilor, tertilor, agenţilor, contractanţilor şi altor terti, la datele dvs. personale, este limitat la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile colectarii datelor. Acestia vor procesa datele dvs. personale doar in baza instrucţiunilor noastre, fiind supusi clauzelor de confidentialitate. Aditional, am luat masuri pentru contracararea oricărei brese de securitate cu privire la datele dvs. personale, pentru a evita ca datele dvs.sa fie afectate, in orice fel. In cazul aparitiei unor complicatii in securitate, vă vom notifica, atat pe dvs, cat și ANSPDCP.
 5. Cât timp vom folosi datele dvs. personale?
  Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.
 6. Drepturile dvs. legale
  Noul Regulament privind protectia datelor cu caracter personal recunoaste o serie de drepturi suplimentare pentru consumatori, care pot fi exercitate in anumite conditii.
  Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.
  Exercitarea drepturilor dvs. este gratuita. Nu veti fi nevoiti să platiti nicio taxă pentru a va exercita drepturile dvs. referitoare la datele cu caracter personal, in conditiile in care solicitarile dvs. sunt fondate si justificate. In cazul în care optati pentru exercitarea abuziva a drepturilor conferite de lege, cererile dvs. fiind nefondate, repetitive sau excesive, exista posibilitatea solicitarii unei taxe pentru acoperirea costurilor operationale. Da asemenea, vă putem contacta pentru a cere informaţii suplimentare în legătură cu solicitarea dumneavoastră.
  Facem tot posibilul să răspundem tuturor solicitărilor legitime în termen de maxim 30 de zile. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate dura mai mult, dacă cererea dumneavoastră este complexă sau exista mai multe cereri formulate de acelasi consumator . În acest caz, vă vom notifica un termen estimativ de raspuns şi vă vom ţine la curent cu stadiul cererii/cererilor dvs.
 7. Dispoziții finale
  Aceasta Politica privind confidențialitatea datelor cu carater personal poate fi actualizată ocazional de către Best Packaging S.R.L.
en_GBEnglish
ro_RORomanian en_GBEnglish
POLITICI PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Preambul Prezentul document conține politica de confidențialitate si de utilizare a datelor cu caracter personal a Best Packaging S.R.L., persoană juridică de drept privat, cu sediul Judetul Ilfov, Orasul Pantelimon, str. Sos. de Centura nr.66, halele Mustang Traco - Hala nr. 2, Tarlaua 25, Parcela 158, avand cod fiscal RO32841060, denumită in continuare „Compania”. Compania respectă confidențialitatea datelor și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale clienților/colaboratorilor săi. Această rubrica are scopul de a informa cu privire la modul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal și despre drepturile dvs. şi modul în care legea vă protejează. Avem rugămintea să citiți cu atenție această Politică privind Protecția Datelor Personale. Prin accesarea și utilizarea website-ului și a serviciilor/produselor noastre, confirmați că ați avut ocazia să citiți această Politică în mod corespunzător, că ați înțeles-o și că sunteți de acord cu prevederile ei.